NEUTRINO SMARTCUBE 250 + KLH KENDALL MK2 FS BLACK PACKAGE

Numar articol: SET_52401
NEUTRINO SMARTCUBE 250 + KLH KENDALL MK2 FS BLACK PACKAGE
NEUTRINO SMARTCUBE 250 + KLH KENDALL MK2 FS BLACK PACKAGE
Numar articol: SET_52401
Pe stoc 
RRP: 18 089,69 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii Acesta este ultimul preț de vânzare cu amănuntul recomandat de furnizor.
16 393,22 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
Punct bonus: 491,80 Lei

NEUTRINO SMARTCUBE 250 - Amplificator integrat de birou și DAC cu funcție Streamer Bluetooth 5 aptX HD AirPlay 2 24bit 192kHz 2x250W 4 Ohm

Streamer Neutrino Smartcube 250, amplificator integrat și DAC (convertor digital-analogic) și preamplificator cu cip DAC ES9038Q2M de înaltă calitate, amplificator Hypex NCore NC252MP, intrare digitală optică, ieșire pentru boxe. Câștig liniar, distorsiune minimă. Compatibil cu Deezer, Tidal, Spotify sau alte servicii populare de streaming și oferă redare de înaltă calitate a radioului pe internet. Control wireless prin intermediul aplicației gratuite 4Stream pentru Android și iPhone. Conectivitate Bluetooth 5 aptX HD și compatibilitate AirPlay 2. Cutia include o antenă externă pentru WiFi și Bluetooth și o telecomandă pentru controlul volumului și selectarea intrărilor.


KLH KENDALL MK2 FLOORSTANDER - Difuzoare de podea Hi-Fi cu 3 căi

Kendall mk2 este o boxă de podea cu 3 pasageri și 4 difuzoare, realizată manual de KLH Audio, numită după locul de naștere al KLH, Kendall Square din Cambridge, Massachusetts. Performanța superioară și nealterată este asigurată de difuzoarele personalizate de bas/mediu și de woofer dublu personalizat cu coșuri din aluminiu turnat, acoperite cu pulbere, crossovere complexe proiectate la comandă, tweetere cu dom de titan și multe altele. Seria Kendall mk2 este opera unor meșteri canadieni pricepuți, cu furniruri realizate din lemn provenit din păduri sustenabile din America de Nord. Difuzoarele din noua serie promit o reproducere naturală și fidelă a sunetului, care depășește chiar și calitatea excepțională pentru care a fost cunoscut primul Kendall.

Continutul pachetului