1MORE EHD9001BA + COMPLY AUDIO PRO package

Numar articol: SET_5301
1MORE EHD9001BA + COMPLY AUDIO PRO package
1MORE EHD9001BA + COMPLY AUDIO PRO package
Numar articol: SET_5301
Pe stoc 
-10%
901,97 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
 Prețul tăiat este cel mai mic preț de vânzare din cele 30 de zile anterioare aplicării reducerii de preț.
816,04 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
Durata promoției: Început: 06.12.2022  -  În limita stocului!
Punct bonus: 24,48 Lei


1MORE EHD9001BA - Căști In-Ear Dual Drive Hybrid, Active Noise Canceling (ANC), Bluetooth, LDAC CodecCăștile in-ear 1MORE EHD9001BA au o armatură balansată BA și un driver dinamic, tehnologie Bluetooth 5.0 și LDAC, suportă codec-uri AAC HD pentru o calitatea a sunetului Hi-Res Audio prin Bluetooth. Căștile sunt construite cu conectivitate Type-C, Active Noise Cancellation PRO pentru suprimarea zgomotelor exterioare de până la 35dB. Bateria oferă pâna la 20 de ore de ascultare de muzică Hi-Res.


COMPLY AUDIO PRO - Sfaturi cu spumă cu memorie pentru căștiBucurați-vă de o experiență de ascultare confortabilă cu inserțiile moi din spumă cu memorie Comply™ Audio Pro. Compatibile cu majoritatea căștilor, aceste vârfuri patentate SmartCore™ se mulează pe forma canalului auditiv și reduc zgomotul extern pentru o experiență sonoră clară. Dezvoltate cu tehnologia WaxGuard™, vârfurile de ureche Comply Audio Pro sunt ideale pentru iubitorii de muzică și pentru ascultătorii de muzică de zi cu zi.
Forma sferică și spuma cu memorie activată de căldura corpului sunt extrem de moi și confortabile la purtare, oferind o experiență de ascultare confortabilă. Spuma cu memorie Comply™ este de 30 de ori mai moale decât siliconul, ceea ce reduce iritarea căștilor.
Continutul pachetului