Campfire Audio

Meșteșugul fin. Componente de calitate. Căști de ultimă generație.

Ken Ball a lansat Audio Line Out în 2009, construind manual cele mai fine cabluri audio de nișă din lume. Prin eforturile sale, compania a crescut de la subsol până să devină ALO audio, unul dintre cele mai recunoscute nume în ceea ce privește sunetul personal. O lungă serie de amplificatoare și cabluri reușite au extins și solidificat această reputație, care rămâne puternică și astăzi.

Campfire Audio provine dintr-un focus pasionat în materie de reproducere a sunetului rafinat, asemenea ALO audio. O mică echipă de meșteri extrem de pricepuți și dedicați experimentează continuu cu materiale și tehnici pentru a crea ceva unic și special pentru cei care îl apreciază cel mai mult. Cu determinare și concentrare, prototipurile devin căști de ultimă generație. Fiecare model din gama de căști este asamblat manual în atelierul lor din Portland, Oregon, fără egal în performanță și design. Pe parcursul dezvoltării lor continue, au rafinat ideile și prototipurile inițiale în ofertele lor actuale de modele. Fiecare căști reprezintă nenumărate iterații, ore de ascultare și teste riguroase de performanță.

Când achiziționezi o pereche de căști Campfire Audio, poți fi sigur că ești posesorul mândru al unor căști de ultimă generație, de la o companie care își susține cu încredere produsele pe care le creează.

Aspect:
Ordonează după :