Neutrino

Accentul mărcii NEUTRINO este pus pe producția de dispozitive și cabluri audio inovatoare, de înaltă calitate, dar accesibile. Materia primă și electronica digitală modernă cu economie de energie se bazează pe cele mai mature soluții din industrie și combină performanța de top cu prețuri atractive. În timpul dezvoltării dispozitivelor lor, aceștia folosesc cel mai recent software, cele mai precise instrumente de măsurare și tehnici inovatoare de măsurare.
Sunetul colorat sau distorsionat "plăcut urechii" de componentele electronice convenționale afectează adesea ascultătorul. Acesta este motivul pentru care subiectivitatea domină adesea audiofilii, în ciuda faptului că tind să prefere obiectivitatea și să caute sunetul necolorat. Conceptul NEUTRINO este de a nu adăuga nimic și de a nu lua nimic din el, urmărind sunetul cel mai puțin colorat posibil, astfel încât ascultătorul să audă cea mai mare parte din ceea ce este înregistrat pe înregistrare. Rodul muncii comune a muzicienilor și a inginerului de sunet.
Nu promitem că acest lucru va fi întotdeauna minunat, dar promitem că, dacă alegeți NEUTRINO, veți primi înapoi originalitatea înregistrării audio.
Utilizarea Hypex în Olanda , mărcile Mogami și Canare în Japonia, Neutrik în Liechtenstein și alte componente de la specialiști de top din categoriile lor oferă rezultatul unei munci de echipă strălucite alcătuite din realizări individuale de top. Preț accesibil pentru un public audiofil larg.
Aspect:
Ordonează după :