Comply

Bine ați venit în lumea științei și pasiunii

 

Fiecare persoană are un canal auditiv diferit. Diametru, denivelări și lungime. De fapt, diametrul canalului urechii noastre nu este deloc constant!  Când vorbim, mestecăm sau doar ne mișcăm fălcile, diametrul canalului urechii noastre se schimbă constant . Acesta este motivul pentru care matrițele de urechi din silicon "cauciuc" alunecă din urechea unei persoane, deoarece aproape că le "pompăm" datorită schimbării constante a diametrului.

Comply™ este diferit.

O soluție dezvoltată în comun de știință și pasiune care oferă o potrivire unică și perfectă pentru aproape orice canal auditiv și nu alunecă. Spuma este capabilă să compenseze schimbarea continuă a diametrului, iar suprafața exterioară poroasă se "lipeste" ușor în canalul urechii. Nu numai că este mult mai confortabil, dar oferă și o anulare remarcabilă a zgomotului, o potrivire specială și o calitate a sunetului și ultra-confortabil de purtat! Matrițele intraauriculare din spumă cu memorie COMPLY sunt acum utilizate de peste 85 de mărci de căști din™ întreaga lume pentru a oferi cea mai bună experiență de ascultare. De ani de zile, spuma cu memorie COMPLY™ a avut un succes unic printre matrițele de spumă, al căror nume a devenit acum cel mai bun sinonim. Pentru mulți producători de căști din întreaga lume, este matrița implicită pentru produsele premium. >>>

Bine ați venit în lumea științei și pasiunii

 

Fiecare persoană are un canal auditiv diferit. Diametru, denivelări și lungime. De fapt, diametrul canalului urechii noastre nu este deloc constant!  Când vorbim, mestecăm sau doar ne mișcăm fălcile, diametrul canalului urechii noastre se schimbă constant . Acesta este motivul pentru care matrițele de urechi din silicon "cauciuc" alunecă din urechea unei persoane, deoarece aproape că le "pompăm" datorită schimbării constante a diametrului.

Comply™ este diferit.

O soluție dezvoltată în comun de știință și pasiune care oferă o potrivire unică și perfectă pentru aproape orice canal auditiv și nu alunecă. Spuma este capabilă să compenseze schimbarea continuă a diametrului, iar suprafața exterioară poroasă se "lipeste" ușor în canalul urechii. Nu numai că este mult mai confortabil, dar oferă și o anulare remarcabilă a zgomotului, o potrivire specială și o calitate a sunetului și ultra-confortabil de purtat! Matrițele intraauriculare din spumă cu memorie COMPLY sunt acum utilizate de peste 85 de mărci de căști din™ întreaga lume pentru a oferi cea mai bună experiență de ascultare. De ani de zile, spuma cu memorie COMPLY™ a avut un succes unic printre matrițele de spumă, al căror nume a devenit acum cel mai bun sinonim. Pentru mulți producători de căști din întreaga lume, este matrița implicită pentru produsele premium.

="https://www.muzix.ro/shop_ordered/90147/pic/comply_memory_foam_noise_cancelling.jpg" />

Mai convenabil. Se potrivește mai bine. În plus, sună mai frumos. Pe măsură ce se extinde după ce a fost introdus în ureche pentru a se potrivi perfect în canalul urechii, un lucru devine sigur: nu există cale de întoarcere. Datorită tehnologiei unice cu spumă cu memorie vâscoelastică, se potrivește perfect în orice canal al urechii sub influența temperaturii corpului. Deși dimensiunea și forma sa se pot schimba odată cu temperatura sau mișcarea, spuma cu memorie COMPLY se schimbă odată cu™ canalul urechii. Aceasta este ceea ce face nu numai costumul, ci și sunetul cu adevărat special și unic. Pare simplu. Sună grozav. Muzica este mai bună cu ea.

Matrițe auriculare din spumă cu memorie COMPLY™ pentru plăcerea muzicii.

Earmold lifetime

 

Materialul din spumă cu memorie a suspensiei frânate al produselor COMPLY™ se uzează și se rupe în timpul utilizării, care este și scopul său. Durata sa de viață depinde de utilizarea și caracteristicile individului. Cu utilizare medie, aproximativ 2-4 luni pe pereche. Modul în care utilizați formele urechilor, chimia corpului (ceară de urechi, transpirație etc.) și mediul înconjurător vă afectează durata de viață. Pentru a te asigura că căștile COMPLY™ durează cel mai mult, asigură-te că întotdeauna "pregătești matrița auriculară" (strânge spuma cu memorie înainte de a o introduce în ureche), curăț-o ușor de murdăria vizibilă din când în când și depozitează căștile intraauriculare într-o carcasă atunci când nu o folosești. Înlocuiți matrițele de urechi dacă încep să se "mărunțească", să se rupă sau să-și piardă proprietățile spumei cu memorie (de exemplu, spuma se extinde considerabil mai repede decât la început). Oboseala apare din cauza compresiei și arcului, precum și din influența chimică continuă.

COMPLY™ pot fi comparate cu un compus de cauciuc foarte moale în mașinile de curse, care conferă mașinii caracteristici mult mai bune, dar durată de viață limitată.

COMPLY™ produsele sunt considerate produse de igienă și nu pot fi returnate după deschidere în conformitate cu clauza 4.5 din GTC.

<

p style="text-align:justify">COMPLY sunt de obicei împărțite în trei mari categorii:Isolation:

Au proprietăți excelente de anulare a zgomotului. Acesta îmbină timpanul cu driverul IEM pentru un sunet perfect, chiar și la volume mai mici. Fitingurile din seria Isolation sunt proiectate cu spumă cu memorie super moale care se potrivește ușor în canalul urechii, oferind un confort perfect, o potrivire durabilă și o anulare excelentă a zgomotului - veți auzi muzica în timp ce este compusă.

Foarte recomandat pentru ascultătorii de zi cu zi și muzicieni.

Comfort

:

Datorită formei sale speciale de sferă , oferă confort pe tot parcursul zilei. Dispune de spumă cu memorie super moale care se potrivește ușor în canalul urechii nu numai pentru o experiență muzicală perfectă, ci și pentru o fixare sigură și o anulare excelentă a zgomotului.
Aceasta este soluția perfectă dacă alte articulații ale urechii s-au dovedit inconfortabile după ascultarea muzicii pentru perioade lungi de timp.

Foarte recomandat pentru călători, muncă de birou sau muzicieni.

Sport

:

Special dezvoltat pentru pasionații activi de stil de viață. Oferă o potrivire extraordinar de bună și o fixare sigură chiar și în timpul antrenamentelor intense. Toate acestea în timp ce filtrează zgomotul exterior, oferind în același timp o experiență muzicală excelentă. Este foarte recomandat iubitorilor de sport.

Dimensiuni generale ale îmbinărilor din spumă cu memorie COMPLY

:Port de sunet Comply 100 (tub de însămânțare) Dimensiune: Diametru interior (aprox.):

2.8

mm Diametru exterior:
S (mic) = 10.67 mm ± 0.50 mm
M (mijloc) = 12.45 mm ± 0.50 mm
L (mare) = 13.97 mm ± 0.50 mm

Port de sunet Comply 200 (tub de însămânțare) Dimensiuni

: Diametru interior (

aprox.): 5.0

mm Diametru exterior:
S (mic) = 10.67 mm ± 0,50 mm
M (mijloc) = 12,45 mm ± 0,50 mm
L (mare) = 13,97 mm ± 0,50 mm Dimensiune port de sunet Comply 400 (tub de însămânțare): Diametru interior (aprox.):

5,2

mm Diametru exterior:
S (mic) = 10,67 mm ± 0,50 mm
M (mijloc) = 12,45 mm ± 0,50 mm


L (mare) = 13,97 mm ± 0,50 mm

Port de sunet Comply 500 (tub de însămânțare) Dimensiuni

: Diametru interior (esti.): 4.7 mm Diametru exterior:
S (mic) = 10,67 mm ± 0,50 mm
M (mijloc) = 12,45 mm ± 0,50 mm
L (mare) = 13,97 mm ± 0,50 mm Dimensiune port sunet Comply

600

: Diametru interior (Esti.): 5.5 mm Diametru exterior:
S (mic) = 10.67 mm ± 0.50 mm
M (mijloc) = 12.45 mm ± 0.50 mm

L (mare) 13.97 mm ± 0.50 mm

 

 

 


ACCESORIUL CARE SCHIMBĂ MODUL ÎN CARE ASCULȚI PENTRU TOTDEAUNA!
Flip catalog / explicație CLICK AICI
Site-ul oficial al mărcii COMPLY™ CLICK AICI

CLICK AICI PENTRU A ACCESA DIRECT SELECTORUL DE COMPATIBILITATE

Aspect:
Ordonează după :