final

final este o companie care vinde căști audio high-end și căști sub propria marcă, precum și dezvoltarea tehnologiei componentelor, proiectarea produselor, producția și vânzările mărcilor altor companii.

Compania a fost fondată în 2007 ca filială a principalului producător american de conectori Molex; a devenit independentă în 2014 prin MBO-ul actualei echipe de management. Aceasta este ceea ce se numește a doua formație. De la începutul vânzărilor propriilor căști de marcă finală în 2009, mentalitatea lor despre o bună calitate a sunetului și un design diferit de alți producători majori de electronice a atras atenția și și-au dezvoltat propriul loc unic atât în Japonia, cât și în străinătate. 

Produsele precum căștile și căștile se încadrează în categoria actuală de aparate electrice, care au cea mai mare valoare în stare nouă, așa că doresc să facă căști și căști atemporale pentru care oamenii au o afinitate și continuă să le folosească în același mod ca și ceasurile mecanice, care vor fi considerate antice în viitor.

Aspect:
Ordonează după :