S.M.S.L

Foshan ShuangMuSanLin Technology Co., Ltd. a fost fondată în 2009, care se află în Shenzhen, China. Filiala VMV Technology (HK) Company Limited a devenit parte a grupului în 2013 și acest nume de marcă apare, de asemenea, independent pe produsele SMSL high-end.
Compania este specializată în convertoare audio digitale la analogice, amplificatoare stereo pentru căști și amplificatoare de putere și are propria echipă de cercetare și dezvoltare, producție și marketing.
S.M.S.L. a stabilit o rețea cuprinzătoare de vânzări care acoperă 33 de orașe mari; a stabilit parteneriate strategice cu Japonia;  Marea Britanie, Germania, Portugalia, Singapore și alte țări, exportă produsele sale în peste 30 de țări din întreaga lume, iar acum și în Ungaria, prin amabilitatea Muzix Group.
Ei respectă regulile "bazate pe calitate, orientate spre tehnologie și orientate spre client", implementează cu strictețe cerințele industriei electronice (EICC) și respectă certificatele CCC, BQB, MFi, CE, FCC, RoHS, CE-EMC, CE-LVD, WEEE.

 

Aspect:
Ordonează după :