Ultrasone

Povestea ULTRASONE. De la capodoperă la uimitor.
Inginerie germană

Cine nu cunoaște termenul folosit pentru a descrie relația dintre fiabilitate și produsele industriale de calitate din întreaga lume?
Originile producției și designului german de precizie pot fi urmărite înapoi în Bavaria la începutul secolului trecut. Industria care s-a dezvoltat aici a dat lumii mărci precum BMW. >>>

Povestea ULTRASONE. De la capodoperă la uimitor.
Inginerie germană

Cine nu cunoaște termenul folosit pentru a descrie relația dintre fiabilitate și produsele industriale de calitate din întreaga lume?
Originile producției și designului german de precizie pot fi urmărite înapoi în Bavaria la începutul secolului trecut. Industria care s-a dezvoltat aici a dat lumii mărci precum BMW. 

Fondatorul german care caută neliniștit perfecțiunea a creat marca ULTRASONE pentru a face disponibil sunet stereo real și sunet surround prin căști. De mai bine de 25 de ani, căștile de înaltă calitate au fost produse cu mare entuziasm și pasiune de lacul Starnberg din Bavaria. Eforturile lor sunt încununate de succes și recunoaștere. De-a lungul anilor, opiniile utilizatorilor despre căști s-au schimbat. Dintr-un obiect funcțional, a devenit o operă de artă și un instrument de lucru. Povestea a început în 1991, când un muzician a creat căști după bunul său plac pentru a-și asculta propriile înregistrări muzicale și a încercat să reproducă informațiile spațiale lipsă ale căștilor. Căștile prototip, care au devenit apreciate pe scară largă, au devenit mai târziu Ultrasone HFi-100, primele căști ale mărcii, în 2004.

Mai mulți artiști de renume mondial și bine-cunoscuți din întreaga Europă, cum ar fi Axl Rose, liderul trupei Guns' n Roses și, mai recent, solistul AC/DC, sau Moses Pelham, rapper în limba germană și LaBrassBanda au optat pentru produsele ULTRASONE.  Mulți DJ internaționali, cum ar fi Sara Castro, TAVO sau Kai Schwarz, folosesc, de asemenea, căștile ULTRASONE cu mare satisfacție.

Florian M König și Michael Willberg au colaborat la prima cască Ultrasone cu tehnologie S-Logic, HFi-100.

Rădăcini artizanale

Aspect:
Ordonează după :