Condiții de cumpărare

Termeni și condiții
Politica de confidentialitate
Termeni și condiții
Preambul

Prezentul document reprezinta un contract de adeziune propus de MUZIX GROUP KFT.  și care se trebuie sa fie acceptat înainte de crearea unui cont și/sau comandarea oricărui produs de pe site-ul https://muzix.ro.  Orice comanda confirmată de client, prin bifarea căsuței – Am luat la cunoștință Termenii și Condițiile și prin apăsarea butonului “Comandă” reprezinta o acceptare din partea clientului a ofertei MUZIX GROUP KFT. în condițiile stipulate de art. 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul “Comandă” reprezinta o semnătură electronica, în sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014 , părțile acordându-i aceiași valoare juridică cu o semnătură olografă.

1. Definiții

Muzix.ro : Firma MUZIX GROUP KFT., având sediul social în Ungaria, Budapesta, Strada Forgách nr. 21, cod postal 1139, inregistrata la Registrul Comertului din Budapesta cu nr. 01-09-193954, la data de 18.07.2014, cod fiscal HU25000760, telefon +40737000006, e-mail: ro.info@muzixgroup.com,

Produs: orice produs care poate fi achiziționat de un client prin intermediul websiteului Muzix.ro

Client: persoana fizică sau juridică care face o comanda pe siteul Muzix.ro sau își deschide un cont pe Muzix.ro

Destinatar: persoana fizică sau juridică la care se va face livrarea produselor comandate pe siteul Muzix.ro

Comanda: procesul de achiziționare a unuia sau mai multor produse afișate în websiteul Muzix.ro, realizată de un client care își dorește ca acel produs să fie livrat la adresa destinatarului.

2. Obiectul și acceptarea prezenților termeni și condiții.

Prezenții Termeni și Condiții reprezintă un contract de vânzare și este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul Muzix.ro. Clientul se obligă să ia la cunoștința de aceste condiții înainte de a realiza o comandă. Toate comenzile implică acceptarea tuturor termenilor și condițiilor acestui contract de către client.  Acceptarea prezentului contract de către client se face prin bifarea căsuței “Am luat la cunoștință de Termenii și Condițiile” și prin apăsarea butonului “Comandă”.

Muzix.ro își rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vânzare în orice moment. Versiunea aplicabilă unei comenzi realizate este aceea în vigoare pe Muzix.ro la momentul la care s-a plasat comanda de către client.

3. Disponibilitatea produselor afișate.

Oferta noastră cu privire la produse și prețul acestora, este valabilă atâta vreme cît este afișată pe Muzix.ro. MUZIX GROUP KFT. își va îndeplini obligațiile contractuale în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare de la data la care clientul a transmis comanda.

În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat în mod explicit pe pagina produsului respectiv.

 

În condițiile în care produsul dorit nu mai este disponibil pe stoc, vă vom oferi opțiunea de a cumpăra un alt produs de o calitate și la preț echivalent cu cel solicitat.

În condițiile în care nu doriți să beneficiați de oferta de la paragraful anterior și în condițiile în care ați realizat plata în avans, plata vă va fi rambursată în termen de 30 de zile de la informarea făcută către MUZIX GROUP KFT..

4. Produsele afișate pe websiteul Muzix.ro

Fotografiile produselor afișate în Muzix.ro au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard. Cu toate acestea, MUZIX GROUP KFT. depune toate eforturile, având o obligație de mijloace și în măsura posibilului, pentru ca produsele comandate să arate exact ca cele afișate în fotografiile produselor afișate online, în particular în privința formei, culorii și specificațiilor, sub rezerva prețului ales de client.

În același timp MUZIX GROUP KFT. informează că poate pune spre vânzare prin intermediul site-ului său produse puse la dispoziție de alți producători ori furnizori. Aceștia pot avea drepturi de marcă asupra denumirii produselor puse la dispoziție pe care sunteți obligat să nu le încălcați. De asemenea, aceștia sunt responsabili cu privire la imaginile sau  detaliile tehnice ale produselor furnizate.

5. Prețul produselor

Prețurile prezentate includ TVA, însa nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielile de livrare vor fi menționate în mod distinct pe ultima pagina înainte de finalizarea comenzii.

Prețurile prezentate sunt valabile până la revocarea lor, odată cu delistarea lor de pe website-ul public. De asemenea, în cazul în care vorbim despre o campanie promoțională, trebuie sa știți faptul că prețul produsului, prezentat online, este valabil doar în perioada specificată în site.

În situația afișării unui preț eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cît mai curând posibil. Dacă prețul va fi sub 25% din valoarea normală a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios și derizoriu, conform art. 1665 Cod Civil, iar orice comandă făcută pe baza acestui preț va fi anulată. 

6. Garanția produselor

Toate produsele beneficiază de garanția legală de conformitate.

Unele produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția comercială a producătorului. Astfel de produse vor fi însoțite de certificatul de garanție al producătorului (dacă este cazul). MUZIX GROUP KFT. nu este responsabil în mod direct de serviciile de garanție care sunt oferite și deci va fi responsabilitatea producătorului produsului.

Aceasta nu afectează garanția legală pentru pentru lipsa de conformitate sau pentru alte garanții, așa cum este definită de legea română în vigoare.

7. Dreptul de returnare a produselor

În conformitate cu legislația română, consumatorul are dreptul să notifice în scris MUZIX GROUP KFT. că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Orice cerere de acest gen va fi datată și semnată de către cumpărător și va fi trimisă către Muzix.ro în orice mod neechivoc. Pentru a fi în conformitate cu reglementările europene Muzix.ro vă pune la dispoziție și un model de formular de retragere în conformitate cu OUG 34/2014. 

Returnarea produselor trebuie sa se facă împreună cu toate accesoriile, consumatorul suportând cheltuielile de expediție conform legilor romanești.  În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

În măsura posibilului, recomandăm clienților să utilizeze ambalajul original, acest lucru limitând posibilitatea de deteriorare a bunul în timpul transportului.

Produsele comandate și livrate sigilate și care au fost desigilate de Client, acestea intrând ulterior în contact cu pielea, părul sau fluide ale corpului, nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă. În această categorie intră produse tip căști in ear, eartips-uri din spumă cu memorie sau alte produse care pot fi încadrate urmare a desigilării și utilizării cu risc pentru sănătate.

Prezentul articol este valabil doar în condițiile în care clientul este persoană fizică, în conformitate cu legislația română privind încheierea contractelor la distanță.  Acest articol nu este aplicabil în cazul produselor executate după specificațiile consumatorului sau alte limitări stabilite de legea română în vigoare.

8. Metoda de plata a produselor

Acceptăm plata online și ramburs conform detaliilor de pe pagina Modalități de plată. Plata online se face prin procesatorul de plăți Mobilpay.ro

9. Metoda de livrare a produselor

Livrăm produsele oriunde în România prin curier. Pentru comenzi de minim 300 lei (inclusiv TVA) transportul este gratuit. Detalii pe pagina Livrare și transport.

10. Anularea comenzii

O comandă se poate anula până în momentul primirii unui email de confirmare din partea MUZIX GROUP KFT.  referitor la faptul că a fost deja procesată comanda plasată.

11. Corectarea erorilor din comanda

Orice erori survenite la comanda făcută de client pot fi corectate de obicei până în ora 16 a zilei când s-a plasat comanda printr-un email trimis la  ro.info@muzixgroup.com sau telefon +40737000006.

12. Forța majoră

Muzix.ro, partenerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale sau în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Muzix.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare ale echipamentului tehnic de la Muzix.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Muzix.ro, erorile de operare, grevă etc.

13. Alte dispoziții

A. Newsletter

Muzix.ro își rezervă dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitățile sale către adresele de e-mail cu care v-ați creat un cont pe Muzix.ro sau v-ați abonat la newsletter-ul Muzix.ro. Acestea vor fi identificate în mod clar ca provenind de la Muzix.ro și vor avea posibilitatea de de-subscriere gratuită. Mai multe detalii în informarea specifică Politica de confidențialitate.

 

B. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte opere originale - este proprietatea Muzix.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Muzix.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Muzix.ro oferă utilizatorului un acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu ii conferă dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului Muzix.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.

Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la  ro.info@muzixgroup.com  

 

C. Suspendarea accesului

Muzix.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul siteului sau la o parte a acestui conținut.

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului Muzix.ro reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare.

 

D. Schimbări ale site-ului

Muzix.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adaugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, Muzix.ro își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

 

E. Securitate

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru (cum ar fi de exemplu utilizarea HTTPS) și deprinde toate diligențele în acest sens. Cu toate acestea Muzix.ro nu poate să își asume responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de browser-ul dvs. sau probleme de securitate a conexiunii dvs. de Internet

 

F. Contul tău

Înregistrarea pe site-ul Muzix.ro este gratuită. Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul siteului este permisă doar utilizatorilor înregistrați, accesul fiind protejat de o parolă. Vă recomandăm sa nu dezvăluiți nimănui aceasta parolă. Muzix.ro nu va cere niciodată parola conturilor dvs. în mesaje prin posta electronică sau telefon. Vă sfătuim să nu dezvăluiți această parolă persoanelor care vă cer acest lucru.
În ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, Muzix.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online. Vă avertizăm așadar ca orice informație trimisă către noi se va face pe propria dvs. responsabilitate.

G. Informațiile dvs.

Informația, inclusiv datele personale și datele de contact, pe care dvs. o furnizați despre dvs. sau compania dvs. către Muzix.ro va fi folosită doar în concordantă cu prezenții termeni și cu politica de confidențialitate, dacă doriți să cumpărați produsele oferite sau să aveți un cont. Sunteți singurul responsabil cu privire la prezentarea  informațiilor intr-un mod corect și complet, ca și cu păstrarea acurateții informațiilor în cadrul Muzix.ro.

14. Dispoziții suplimentare

Prezenții termeni și condiții se completează cu dispozițiile din Politica de confidențialitate.

Prezenții termeni și condiții  de Muzix.ro cu orice alta parte contractanta poate fi găsit la adresa: https://muzix.ro/termenisiconditii-Noiembrie2021

15. Modificarea termenilor

Muzix.ro își rezervă dreptul să schimbe termenii fără îndeplinirea unor alte formalități.  Atunci când acești termeni se vor modifica, Muzix.ro vă va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj în contul dvs. de utilizator al Muzix.ro și prin publicarea în prima pagină a siteului, a unui link care face trimitere la noua formă a prezentului document. Accesul în site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării linkului privind schimbările pe prima pagină a siteului implică faptul că v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

16. Rezolvarea disputelor

Dacă aveti probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care deja discutați puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Bogdan Militaru, directorul magazinului la adresa –  bmilitaru@muzixgroup.com  sau telefonic apelând numărul +40737000006.

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în caz contrar va fi adus spre soluționare instantelor românești de la sediul Muzix.ro.

De asemenea Comisia Europeană pune la dispoziție o platformă SOL pentru rezolvarea alternativă a disputelor cu privire la rezolvarea în afara instanțelor judecătorești a problemelor legate de contracte la distanță. Platforma SOL este disponibilă la http://ec.europa.eu/consumers/odr/

17. Legea aplicabilă

Prezentul contract este disponibil doar în limba română, drepturile și obligațiile părților, impuse de prezenții termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord, vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare.

Politica de confidentialitate
Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Ultima actualizare: Noiembrie 2021

Aceasta politica este valabilă pentru site-ul web https://muzix.ro, denumit în continuare “site-ul”. Site-ul aparține operatorului de date MUZIX GROUP KFT., având sediul social în Ungaria, Budapesta, Strada Forgách nr. 21, cod postal 1139, inregistrată la Registrul Comertului din Budapesta cu nr. 01-09-193954, la data de 18.07.2014, cod fiscal HU25000760, telefon +40737000006, e-mail: ro.info@muzixgroup.com, denumit în continuare “Noi” sau “Operator”.

1. Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm
  • Când vă creați un cont pe site-ul nostru, colectăm: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon.
  • Când plasați o comandă, colectăm: numele și prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, numărul de telefon, produsele dorite.
  • Dacă vă dați consimtământul în acest sens, colectăm adresa dvs. de e-mailpentru a vă transmite mesaje.
2. Care sunt scopurile și temeiurile juridice ale prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • Pentru prestarea serviciilor pe care le-ați solicitat

Acest scop include următoarele:

 - crearea și administrarea contului dvs. pe site-ul nostru

 - preluarea, validarea, expedierea și facturarea comenzii dvs.

 - returnarea produselor (conform legii)

 - restituirea contravalorii produselor (conform legii)

 - asigurarea suportului pentru dvs. privind comenzile pe care ni le transmițeti

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este necesară:

 - pentru incheierea și executarea unui contract între Noi și dvs.

 - pentru respectarea obligațiilor noastre contabile și fiscale

  • Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la ofertele pentru produsele care vă interesează. În acest sens vă putem trimite e-mail, dacă vă exprimați consimțământul în acest sens.

  •  Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Vom folosi anumite informații pentru a ne apăra interesele noastre legitime și a proteja activitatea comercială. Acestea pot include:

 - măsuri de protecție a site-ului față de atacuri cibernetice

 - măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudă

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne proteja activitatea comercială. Toate măsurile pe care le luăm în acest sens asigură un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

3. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont pe site-ul nostru. Puteți solicita oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informatii inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislatia aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
De exemplu, datele necesare pentru facturare se vor păstra 10 ani, conform legislației contabile aplicabile. Dacă vă acordați consimțământul pentru a primi mesaje din partea noastră, vom colecta adresa dvs. de e-mail în acest sens și o vom prelucra până cănd vă veți retrage acest consimțământ, prin apăsarea butonului de dezabonare (Unsubscribe), existent în fiecare mesaj. Dacă alegeti să vă retrageți consimțământul nu veți mai primi mesaje din partea noastră, insă adresa de e-mail va fi stocată securizat și se va păstra înca 3 ani, în temeiul interesului legitim de a ne apăra în instanță.

4. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
  • furnizorilor de servicii IT (firma de găzduire a site-ului, care deține spațiul de stocare și serverele de e-mail, firma care ne pune la dispoziție aplicația on-line)
  • firmei de contabilitate, către care am externalizat serviciul de evidență contabilă

Putem, de asemenea, să  divulgăm anumite date cu caracter personal unor autorități publice atunci când  ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim.

5. Datele sunt stocate

Datele sunt stocate pe serverele UNAS Online Kft., cu sediul social în Sopron, Strada Kőszegi nr. 14, numărul de înregistrare al societății 08-09-015594, adresa de e-mail unas@unas.hu. Datele dvs. sunt în siguranță, nivelul de protecție a se face în condițiile reglementărilor existente în UE.

6. Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare; datele le stocăm pe servere securizate.

7. Care sunt drepturile dvs.

 

Aveți dreptul de a solicita accesul la datele dvs., rectificarea sau ștergerea lor, restricționarea prelucrării, aveți dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor.  De asemenea, aveți dreptul să depuneți plângere în fața Autorității de Supraveghere

Puteți contacta în orice moment Responsabilul cu protecția datelor prin transmiterea solicitării dvs prin e-mail, la adresa ro.info@muzixgroup.com, mesajul purtând subiectul Protecția Datelor.

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați pagina Despre cookie-uri

 

Vă mulțumim!