VIFA

Passion. Expertiză. Străduindu-se continuu pentru un sunet autentic.

Acestea sunt orientări VIFA.

Fondator N.C. Madsen și-a părăsit cariera de mecanic auto în 1933 pentru a-și urma adevărata pasiune: tehnologia boxelor. În ultimii 90 de ani, brandul VIFA a devenit unul dintre cele mai bune modele din lume, cu difuzoare specializate care aproape sfidează fizica. Producătorul danez combină experiența extraordinară în producția de difuzoare cu expertiza de specialitate a inginerilor săi pentru a-și lansa gama modernă de difuzoare, stil de viață.

Această serie complet nouă păstrează moștenirea VIFA și aduce ascultare premium și estetică imersivă tuturor. Sunetul premium necesită, de asemenea, un aspect premium. În consecință, VIFA introduce noua sa familie unică de boxe wireless.

Noi noi boxe digitale wireless

Noua serie de boxe digitale combină valorile de bază ale Vifa într-un mod unic și plăcut. Sunetul realist, materialele și tehnologiile premium sunt pe deplin exprimate în designul scandinav curat, dar sofisticat, transformându-l într-o linie de produse versatilă de înaltă calitate. Acoperite cu produse unice din faimoasa fabrică de textile KVADRAT, construcțiile hi-tech satisfac chiar și cele mai sofisticate și delicate gusturi. Fie că este mic, mediu sau mare, puteți fi sigur că obțineți cele mai bune.

Aspect:
Ordonează după :