Blog

MUZIX BEST OF AV-ONLINE 2022

muzix
19.01.2023 10:53

2022 a fost un alt an interesant. Am continuat ne extindem magazinul online, făcându-l mai bogat în conținut și mai ușor de utilizat. Am adăugat o mulțime de informații suplimentare pentru a-i ajuta pe clienți facă cea mai bună alegere. Am adăugat o serie de mărci noi în gama noastră. Am devenit distribuitor oficial pentru mărcile Kinki Studio, Aragon și KLH. De asemenea, au fost adăugate în gama noastră noi mărci interesante de căști și căști in ear, precum Campfire Audio și Hifiman.  

PRODUSELE ANULUI 2022 

Am selectat câteva dintre cele mai performante produse testate de revista AV-Online în 2022.

MUSICIAN AUDIO AQUARIUS – DAC HIGH-END R-2R

 

Musician Aquarius este un DAC (convertor digital-analogic) de înaltă performanță, cu un design impresionant, care oferă un sunet muzical real, incredibil de clar și bogat. Profitând de arhitectura R2R simetrică, fiecare canal este echipat cu un FPGA independent de mare viteză pentru a controla decodarea, cu patru rețele R2R de 0,005%. Astfel, erorile liniare sunt foarte mici, iar viteza de decodare este ridicată, cu un zgomot digital foarte redus. Când vine vorba de muzicalitate naturală, este unul dintre cele mai bune din lume. Pentru a obține cea mai bună calitate a sunetului, aveți nevoie de cel puțin 300 de ore de rodaj!  

Informații despre produs: Link  

KLH MODEL FIVE - BOXĂ DE PODEA HI-FI ÎNCHISĂ CU 3 CĂI 

Legendarul KLH Model Five a fost introdus pentru prima dată în 1968 și a fost inima și sufletul succesului KLH la sfârșitul anilor 1960 și în anii 1970. La baza sa se afla designul de suspensie acustică care a dominat industria difuzoarelor timp de decenii și a făcut din Model Five una dintre cele mai bine vândute boxe ale epocii sale. În 2021, KLH a reintrodus Model Five; bazându-se pe designul original de suspensie acustică și folosind cea mai avansată tehnologie de difuzoare disponibilă astăzi.  

Informații despre produs: Link  

SMSL M200 + SP200 - DESKTOP DAC CU CONEXIUNE BLUETOOTH + AMPLIFICATOR PENTRU CĂȘTI  

SP200 este un amplificator pentru căști care utilizează tehnologia THX AAA-888. Dispune de intrare analogică XLR simetrică, jack de 6,35 mm și ieșiri pentru căști XLR simetrice. Convertorul D/A (digital-analogic) M200 folosește cipul DAC AK4497, nava amiral a AKM, care are o distorsiune extrem de scăzută (0,00015%). Soluția XMOS de a doua generație suportă, de asemenea, formatele PCM de 768kHz/32bit și DSD512. Cea mai recentă soluție Qualcomm Bluetooth 5.0 suportă UAT / LDAC / aptX HD / AAC / SBC și alte formate de codificare cu o rezoluție de până la 192kHz/24bit.  

Informații despre produs: Link

MUSICIAN AUDIO DRACO - DAC DESKTOP HIGH-END R-2R 

Musician Draco este un convertor D/A High-End cu un design simetric, construit cu componente de calitate. Acesta funcționează pe principiul R-2R, are toate intrările digitale obișnuite și poate fi utilizat în modul NOS (Non-Over Sampling).  

Informații despre produs: Link  

KLH MODEL THREE - BOXĂ DE PODEA HI-FI ÎNCHISĂ CU 2 CĂI 

KLH prezintă Model Three ca fiind un sistem inovator, compact, care rivalizează cu cele mai mari difuzoare. Modelul Three, modern, de la mijlocul secolului trecut, reflectă stilul iconic și integritatea muzicală unică a mărcii KLH, oferind în același timp o soluție pentru pasionații de muzică cu spații de ascultare mai mici. Construit pe baza principiului de proiectare a suspensiei acustice și a tehnologiei avansate actuale, Model Three are caracteristici și performanțe foarte asemănătoare cu KLH Model Five. Nu vă lăsați păcăliți de dimensiuni. Muzica se va revărsa din difuzoarele Modelului Three pentru a umple fiecare cameră, mare sau mică.  

Informații despre produs: Link  

TOPPING MX5 - DAC DESKTOP ȘI AMPLIFICATOR STEREO 

Topping MX5, Convertor D/A (digital-analogic) și amplificator stereo de desktop, cu intrări USB, coaxiale, digitale optice, intrări analogice Jack și RCA, conectivitate wireless Bluetooth 5, cipuri XMOS XU208 și QCC3031, suport aptX HD și aptX LL, telecomandă. Cip DAC ES9018Q2C, rezoluție PCM 384kHz/32bit și DSD256, amplificare NFCA pentru căști și putere de ieșire de 2 x 70W.  

Informații despre produs: Link  

KLH KENDALL - BOXĂ DE PODEA HI-FI CU 3 CĂI 

Această boxă de podea de o frumusețe uimitoare, numită pe bună dreptate după Kendall Square din Cambridge, Massachusetts, locul de naștere al KLH, este nava noastră amiral, o boxă bass-reflex electrodinamică cu 3 căi. Dispune de difuzoare Kevlar țesute cu coșuri din aluminiu turnat sub presiune acoperite cu pulbere, cabluri împletite, crossovere proiectate la comandă, un tweeter din aluminiu anodizat cu placă frontală cu răspuns liniar și multe altele, și toate acestea în furnir din lemn natural. Boxa Kendall reproduce fără efort înregistrarea originală a coloanei sonore a artistului cu detalii atât de uimitoare și naturale și cu un bas profund și visceral, încât veți jura că vă aflați la un concert live.  

Informații despre produs: Link  

IBASSO DC06 - USB DAC BALANSAT CU SUPORT MQA 

DC06 DAC (Digital-to-Analog Converter) oferă conectivitate cu PC, Android sau iOS prin intermediul unui cablu USB Type-C detașabil, continuă cu capabilitățile MQA ale predecesorului său și cu cipul dual ESS Saber ES9219C DAC. Cu suport PCM de 32Bit / 384kHz și DSD256, ieșiri pentru căști de 3,5 mm nebalansate și 4,4 mm balansate. DC06 este livrat cu un adaptor USB-A, un cablu Type-C și un cablu Lightning.  

Informații despre produs: Link  

MUSICIAN AUDIO KNIGHT 1 - PERECHE DE BOXE BASS REFLEX CU DOUĂ CĂI DE ÎNALTĂ CALITATE 

Boxa de raft bass reflex de high end este o operă de artă, cu o serie de soluții extraordinare, drivere speciale și construcție electronică. Rafinamentul rezultatului final este sporit de cele 18 straturi de lac de pian aplicat manual și de un finisaj din lemn natural furniruit. O carcasă special întărită, construită din material de înaltă densitate, cablarea din cupru monocristalin, electronica de înaltă calitate și conectorii placați cu aur masiv asigură un sunet dinamic și detaliat pentru toate stilurile de muzică. Knight 1 este o adevărată operă de artă cu capacități rafinate.  

Informații despre produs: Link  

GUSTARD X26PRO - DAC DESKTOP HIGH-END CU MQA ȘI CONECTIVITATE BLUETOOTH  

Convertorul D/A (digital-analogic) X26 Pro dispune de două cipuri ESS ES9038Pro DAC și un generator de ceas cu zgomot redus K2 Ultra. Circuite de filtrare analogică trece-jos, circuite complet discrete de clasă A, adaptate special pentru cipul DAC ES9038Pro. Interfața USB utilizează cipul XMOS XU216, care suportă rezoluții PCM 768KHz și DSD512 și poate efectua, de asemenea, decodarea completă MQA. Cipul bluetooth CSR8675 suportă LDAC, AAC, SBC, aptX. Atunci când este asociat cu generatorul de ceas extern Gustard C18, se pot obține și alte îmbunătățiri semnificative ale calității sunetului.  

Informații despre produs: Link  

TOPPING LA90 - AMPLIFICATOR STEREO DESKTOP BALANSAT DE CALITATE SUPERIOARĂ 

La lansarea sa, Topping LA90 avea cel mai mic nivel de distorsiune și zgomot măsurat din lume, dimensiunile sale compacte oferă o marjă dinamică semnificativă. Poate fi utilizat în mod stereo sau mono și dispune de o combinație de prize de intrare Jack/XLR simetrice în format combinat. Amplificatorul emblematic TOPPING oferă un nou nivel de performanță și calitate a sunetului, cu o precizie incredibilă, claritate și zgomot extrem de redus.  

Informații despre produs: Link  

ULTRASONE ISAR - CĂȘTI OVER-EAR BLUETOOTH 5 HYBRID ANC CU TEHNOLOGIE APTX HD, S-LOGIC ȘI CLASIFICARE IPX5 

Primele căști cu spatele închis fără fir de tip over-ear de la Ultrasone care garantează cea mai bună experiență de ascultare a muzicii prin tehnologia hibridă de anulare activă a zgomotului (ANC) și designul de calitate. Căștile ușor de transportat furnizează până la 32 de ore de funcționare, control tactil, mod ambiental, conexiune multipunct (2 dispozitive simultan) și un design rezistent la intemperii. Chipseturile Qualcomm QCC3034 și ADI1787 contribuie la conectivitatea stabilă Bluetooth 5 și la calitatea sunetului AAC / aptX HD.  

Informații despre produs: Link

64 AUDIO U18S - MONITOR IN-EAR DE REFERINȚĂ CU 18 DRIVERE DE ÎNALTĂ CALITATE 

64 Audio a revoluționat industria IEM în 2016 cu nivelul său de referință de clasă mondială U18t, primele căști cu 18 drivere din lume. Acum, odată cu introducerea U18s, 64 Audio a preluat moștenirea platformei cu 18 drivere și a împins și mai departe limitele inovației în materie de sunet și design. U18s combină driverele brevetate, tehnologia LID și o nouă rețea de crossover electronic pentru a oferi o experiență de ascultare excepțională și unică. U18s este fabricat manual în SUA din aluminiu de calitate aerospațială. Frezat CNC, sablat cu jet de nisip, debitat cu ajutorul unui aparat de precizie și anodizat de două ori - rezultatul este un design fractal izbitor, inspirat de însăși natura.  

Informații despre produs: Link  

IBASSO DX240 - PLAYER AUDIO PORTABIL HI-RES HIGH-END 

iBasso DX240 este un player audio de înaltă rezoluție, lossless, cu 32bit/768kHz PCM, DSD512 nativ și suport MQA. De asemenea, acesta dispune de un sistem de operare Android 9.0, Wi-Fi și conectivitate Bluetooth 5 bidirecțională. DX240 vine cu un DAC (convertor digital-analogic) Sabre ES9038Pro și un modul de amplificare interschimbabil.  

Informații despre produs: Link  

ORIVETI O800 - MONITOR IN EAR PREMIUM HIGH-END 8 BA 

Căștile de ultra-precizie Oriveti O800 au fost create pentru a satisface cele mai înalte nevoi. Capsulele din rășină realizate manual dispun de 8 drivere cu armătură balansată pe fiecare parte, ceea ce le face alegerea perfectă pentru cei care au un standard mai ridicat. Oferă cea mai înaltă rezoluție și cel mai larg sunet de scenă din categoria sa. Sunetul O800, care este echilibrat, natural și inspiră impresia de muzică, este rezultatul a ani de cercetare, astfel încât să puteți avea sentimentul de a asculta muzică oricând și oriunde fiind în cea mai bună locație a unei săli de concerte de clasă mondială...  

Informații despre produs: Link  

64 AUDIO U6T - MONITOR IN EAR HIGH-END CU 6 DRIVERE BA PENTRU MONITORIZARE ÎN GAMA DE MEDII 

U6t se mândrește cu aceeași tehnologie revoluționară ca și IEM-urile lor emblematice. În timp ce se uită spre U12t pentru inspirația sonoră, U18s a influențat noul finisaj al carcasei din aluminiu mat gri închis. În stilul standard 64 Audio, U6t este o cască cu sunet natural echilibrat, ușor diferențiată de celelalte modele UIEM prin faptul că oferă o prezentare mai moale a unui mixaj. Imagistica superbă a mediilor superioare, prezentând în mod realist instrumentele, precum și insuflând viață în mixurile saturate de bas mediu.  

Informații despre produs: Link  

SMSL SA300 - AMPLIFICATOR STEREO DESKTOP USB DAC ȘI CONECTIVITATE BLUETOOTH 

SMSL SA300 este un amplificator digital integrat de 2 x 80 W și un convertor D/A cu intrări digitale USB și analogice RCA, conectivitate wireless Bluetooth, ieșire analogică RCA pentru acționarea subwooferelor active. Telecomandă inclusă!  

Informații despre produs: Link  

HIFIMAN SUNDARA - CĂȘTI OVER-EAR PLANARE OPEN-BACK CU FIR PENTRU AUDIOFILI 

Această operă de artă impresionează nu numai prin aspectul său, ci și prin sunet. Membrana specială NsD (NEO supernano Diaphragm) cu grosimea de ~ 0,001 mm poate asigura o reproducere extrem de rapidă și precisă a sunetului între 6Hz și 75000Hz. Dincolo de domeniul auditiv uman și dincolo de toate așteptările de calitate. Această cască magnetică planară neagră mată elegantă, asamblată cu grijă, cu cablu detașabil, nu este doar confortabilă, ci are greutatea potrivită pentru a trăi o experiență muzicală extrem de detaliată și realistă oriunde. SUNDARA în sanscrită înseamnă "frumos".  

Informații despre produs: Link  

SMSL VMV P1 - AMPLIFICATOR DESKTOP AUDIOFIL HIGH-END PENTRU CĂȘTI 

P1 este amplificatorul S.M.S.L. de calitate superioară pentru căști cu amplificare simetrică completă. Dispune de un sistem electronic de control al volumului TI de înaltă calitate și de un transformator toroidal NORATEL cu nivel de zgomot extrem de redus. Certificat Hi-Res Audio.  

Informații despre produs: Link  

MUSICIAN AUDIO MDP-2 - PLAYER AUDIO DIGITAL DESKTOP DE CALITATE SUPERIOARĂ 

MDP-2 este un player audio digital (DAP) desktop de calitate superioară, cu ieșiri digitale AES/EBU, optice și coaxiale SPDIF, I2S, conectivitate externă de stocare USB și cititor de carduri SD cu capacitate de redare PCM și DSD.  

Informații despre produs: Link