TOPPING DX7PRO PLUS + TOPPING HS02 + PACHETUL GRAY DD HIFI TC0BC

Numar articol: SET_51201
TOPPING DX7PRO PLUS + TOPPING HS02 + PACHETUL GRAY DD HIFI TC0BC
TOPPING DX7PRO PLUS + TOPPING HS02 + PACHETUL GRAY DD HIFI TC0BC
Numar articol: SET_51201
Stoc epuizat
RRP: 4 501,88 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii Acesta este ultimul preț de vânzare cu amănuntul recomandat de furnizor.
4 258,94 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
Punct bonus: 127,77 Lei

TOPPING DX7 PRO+ - DAC și amplificator pentru căști de înaltă calitate pentru desktop Bluetooth 5.0 aptX HD LDAC 32bit 768kHz DSD512

Topping DX7 Pro+ este un convertor D/A (digital-analogic) desktop de înaltă calitate și un amplificator de căști de înaltă calitate, cu o putere mai mare, un nivel mai mic de distorsiune și zgomot și un aspect reproiectat. Datorită cipului ESS ES9038PRO DAC, acesta poate procesa până la 768kHz/32bit PCM și rezoluție DSD512. Dispune de conectivitate wireless Bluetooth 5.1 LDAC și aptX HD, certificare Hi-Res Audio și Hi-Res Audio Wireless.


TOPPING HS02 - Izolator audio USB dublu și filtru de zgomot 32bit 768kHz DSD512

Topping HS02 este un izolator USB de înaltă performanță și un filtru de zgomot cu conexiune dublă. Deoarece este complet izolat, nu va permite noi interferențe atunci când se utilizează o sursă de alimentare suplimentară, semnalul audio este perfect izolat de orice bucle de masă. Are conexiuni duble de intrare și ieșire: USB-B și USB-C pe partea de intrare, USB-A și USB-C pe partea de ieșire. Un comutator pe fiecare parte vă permite să selectați intrarea și ieșirea dorită. HS02 suportă, de asemenea, rate de eșantionare ridicate de până la PCM 32bit 768kHz și DSD512.

DD HIFI TC09BC NYX - Cablu de date USB Type-C MALE la USB-B MALE OTG

Cablu de date de înaltă calitate cu conector USB Type-C de sex masculin la USB-B de sex masculin pentru ascultarea de muzică de înaltă definiție. Noua serie Nyx de cabluri de date ddHiFi are un design uniform la interior și exterior. Datorită ecranării duble, transmisia de energie și cea de date sunt separate, astfel încât vă puteți aștepta la o performanță sensibil mai bună cu cablurile de date Nyx.

Continutul pachetului