Boxă

Speaker:

Unul sau mai multe boxe încorporate într-o cutie special concepută. Instalarea este în primul rând necesară pentru a nu crea așa-numitul scurtcircuit acustic în timpul transmiterii sunetelor mai profunde. *
Proprietățile mecanice ale casetei de sunet afectează foarte mult sunetul difuzorului. Deoarece mișcările mecanice ale difuzoarelor sunt dificil de controlat și controlat, difuzoarele sunt de obicei cauza celei mai sonore distorsiuni din întregul sistem de sunet. Prin urmare, merită să fiți atenți atunci când alegeți un difuzor. Există, de asemenea, difuzoare cu două și trei căi. "Drum" se referă la numărul de benzi în care difuzorul procesează intervalul de frecvență sonoră. În general, cu cât un difuzor este proiectat să producă un sunet mai profund, cu atât capacitatea sa este mai mare, adică cu atât este mai mare caseta de sunet în care trebuie plasate difuzoarele.

*Scurtcircuit acustic:

Atunci când un difuzor este condus într-o stare dezinstalată, undele sonore emanate de con îl ocolesc și se deplasează în partea din spate a acestuia, astfel încât subțierea densității aerului pe ambele părți ale diafragmei să se anuleze reciproc. Astfel, deși diafragma se poate mișca semnificativ înainte și înapoi, poate produce un sunet sonor. Pentru a elimina scurtcircuitul acustic, difuzorul trebuie să fie încorporat într-un perete sau într-o cutie.

Aspect:
Ordonează după :