Audio-Opus

Descriere:

PLAYERE DE MUZICĂ PORTABILE HIFI MP3

BIT Co. Ltd este o companie electronică înființată în Coreea de Sud în anul 2004. Principalul său obiectiv este dezvoltarea și producția de dispozitive de tehnologie informațională și comunicație (ICT), precum playerele MP3, produsele audio profesionale, dispozitivele de navigație și televizoarele digitale. În dezvoltarea acestor produse, compania colaborează strâns cu ingineri de la Samsung Electronics și experți de la KETI (Institutul Coreean de Tehnologie Electronică).

Începând din 2015, am intrat pe piața dispozitivelor digitale de înaltă calitate cu propriile noastre playere portabile de înaltă rezoluție, dezvoltate de noi înșine.
Seriea Audio-Opus Professional DAC/DAPJucătorii din seria profesională DAC/DAP a celor de la Audio-Opus, cunoscuți sub numele de Opus, au câștigat un număr mare de fani în întreaga lume datorită designului lor precis și calității sonore remarcabile.

Înregistrare audio de înaltă rezoluție de 24 de biți, 192 kHz: Sunet Mastering Quality (MQS).

Opus suportă nativ MQS (24 biți / 44-192 kHz), care este cel mai apropiat în calitatea audio de sunetul original.Ce înseamnă valoarea de 24 de biți și 192kHz?

Mastering Quality Sound (MQS) este o abreviere pentru formate colective de sursă audio pierdute în mod fără compresie și cu rezoluție înaltă, de obicei codate cu rate de biți/șample de 24 biți, 44 - 192 kHz. Deoarece MQS oferă aproximativ de 6,5 ori mai multe detalii decât un CD tradițional (16 biți/44.1 kHz), ascultătorii pot beneficia de o experiență muzicală mai realistă.

Un hertz (Hz) reprezintă de câte ori este măsurată unda sonoră pe secundă. Fișierele de 192 kHz sunt măsurate de 192.000 de ori pe secundă. Într-o sursă audio digitală, numărul de puncte legate de semnal este cuprins în 192.000 de linii pe secundă. Acesta este denumit frecvența de eșantionare.

Închis

Aspect:
Ordonează după :