Blog

BRANDUL GUSTARD

muzix
17.02.2023 15:33

Gustard este unul dintre numele care a câștigat o tracțiune puternică în sectorul audiofil de-a lungul anilor. Gustard (pronunțat "Goos-tard") este, de fapt, o marcă înregistrată a Shenzhen Geshide Electronics Co., Ltd., un producător de o gamă largă de aparate electrice cu sediul în Shenzhen. Aceștia sunt prezenți în lumea Hi-Fi de mai mulți ani și sunt cunoscuți pentru soluțiile lor audio de desktop, în special pentru ascultarea de muzică centrată pe Streaming. Acestea includ în principal amplificatoare pentru căști, DAC-uri, precum și generatoare de ceas și, mai recent, dispozitive integrate de interfață. Gustard este un partener de colaborare cheie al companiei americane ESS, iar soluțiile lor bazate pe "SABRE DAC chip" se disting cu mult peste dezvoltările similare.


GUSTARD CONVERTOR DIGITAL-ANALOGIC


 

GUSTARD R26 - HIGH-END R-2R DAC I2S BLUETOOTH 5 LAN AIRPLAY ROON READY DLNA 32BIT 768KHZ DSD512

Gustard R26 este un convertor D/A (digital-analogic) și streamer excepțional, de ultimă generație, cu arhitectură R-2R, componente discrete de înaltă calitate, calitate excepțională a sunetului, conectivitate completă, conectivitate Bluetooth și de rețea, capabilități AirPlay și Roon Ready, suport MQA.

Mai multe informații: Link


 

GUSTARD A26 - High-End Desktop MQA DAC ȘI Streamer I2S LAN Roon Ready DLNA 32bit 768kHz DSD512

A26 este un DAC (convertor digital-analogic) desktop de înaltă calitate, puternic și versatil, cu o arhitectură de înaltă calitate, două cipuri DAC AK4499EX, un modulator AK4191 și o interfață USB XMOS XU216 pentru o reproducere a sunetului cu adevărat detaliată și bogată. De asemenea, suportă fluxuri audio de înaltă rezoluție prin intrările USB, I2S și LAN, până la PCM 32bit 768 kHz, DSD512, precum și decodarea MQA. Datorită intrării sale Ethernet RJ45 și suportului pentru protocoalele UPnP, Roon Bridge și HQPlayer NAA, poate fi utilizat și ca player de rețea, sau streamer. Acest lucru vă permite să accesați fișiere stocate în rețea, de exemplu pe un computer sau NAS.

Mai multe informații: LinkGUSTARD X26PRO - HIGH-END dac CAPABILITATE MQA DESKTOP BLUETOOTH 5 2XESS9038PRO 32BIT 768KHZ DSD512

Convertorul D/A (digital-analogic) X26 Pro dispune de două cipuri ESS ES9038Pro DAC și un generator de ceas cu zgomot redus K2 Ultra. Circuite de filtrare analogică trece-jos, circuite complet discrete de clasă A, adaptate special pentru cipul DAC ES9038Pro. Interfața USB utilizează cipul XMOS XU216, care suportă rezoluții PCM 768KHz și DSD512 și poate efectua, de asemenea, decodarea completă MQA. Cipul bluetooth CSR8675 suportă LDAC, AAC, SBC, aptX. Atunci când este asociat cu generatorul de ceas extern Gustard C18, se pot obține și alte îmbunătățiri semnificative ale calității sunetului.

Mai multe informații: LinkGUSTARD X18 - Premium Desktop MQA DAC cu conectivitate Bluetooth 5 32bit 768kHz DSD512

În inima convertorului D/A (digital-analogic) Gustard X18 se află cipul DAC ESS ES9038PRO, care gestionează semnalul digital care intră pe intrările SPDIF și I2S direct la nivel hardware. Utilizând un cip XMOS XU216 dedicat, acesta suportă rezoluții PCM de 32bit/768kHz și DSD512. Suportă conectivitatea Bluetooth 5.0, suportă codecurile audio AAC, SBC, LDAC, aptX, aptX LL, aptX HD. Cipul logic programabil CPLD realizează controlul logic al unităților și gestionează semnalele de ceas, cu demodulare DoP, mod de-pop PCM/DSD și tehnologii exclusive similare.

Mai multe informații: Link


 

GUSTARD X16 - DAC Desktop MQA cu conectivitate Bluetooth 5 32bit 768kHz DSD512

Convertorul D/A (digital-analogic) Gustard X16 utilizează cel mai recent cip ES9068AS de la ESS, care poate procesa direct semnalul digital la nivel hardware pentru intrările SPDIF și I2S. Utilizând cipul XMOS XU216, acesta suportă rezoluții PCM și DSD512 pe 32bit/768kHz, conectivitate Bluetooth 5.0 și suport pentru codurile audio LDAC, AAC, SBC, APTX. Un cip logic programabil CPLD controlează circuitele digitale și asigură o sincronizare precisă.

Mai multe informații: Link


GUSTARD convertor DIGITAL - DIGITAL


 

GUSTARD U18 - DDC USB INTERFAȚĂ AUDIO DIGITALĂ XU216 I2S 32BIT 768KHZ DSD512

Interfața digitală Gustard U18 USB oferă o reproducere a sunetului de înaltă calitate, de înaltă performanță și precisă. Stadiul său de intrare este o interfață USB XMOS XU216 din a doua generație, cu 16 nuclee și o interfață de decuplare de 200 Mbps pentru eliminarea interferențelor. Procesarea semnalului, corecțiile necesare și controlul precis sunt gestionate de un CPLD Altera MAX II. Un sintetizator de zgomot Gustard K2 și două oscilatoare Accusilicon AS338 sunt utilizate pentru a genera semnalul de ceas de mare precizie, cu o fluctuație de numai 38fs. Ceasurile sunt alimentate în mod curat de un regulator liniar LT3045 cu un nivel de zgomot de doar 0,8µVrms. Sursa de alimentare încorporează un transformator toroidal de înaltă performanță, optimizat pentru utilizare audio. Ieșirile sunt optice Toslink, coaxiale, AES/EBU și I2S HDMI, acestea din urmă suportând fluxuri audio de înaltă rezoluție de până la PCM 768 kHz și DSD512. Ieșirea I2S este configurabilă pentru dispozitivele care utilizează soluții diferite.

Mai multe informații: Link


GUSTARD AMPLIFICATOR PENTRU CĂȘTI


 

GUSTARD H16 - AMPLIFICATOR ȘI PREAMPLIFICATOR desktop PENTRU CĂȘTI DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Cu H16, Gustard oferă un amplificator și preamplificator de căști de înaltă performanță. Datorită circuitelor sale simetrice și asimetrice independente și a puterii de ieșire ridicate, poate fi utilizat cu aproape orice căști. Unitățile sale de preamplificare și de amplificare de putere sunt construite în jurul cipurilor LME49722 și LNE49724. Ieșirile sale simetrice pentru căști pot furniza o putere de ieșire foarte mare, de 3700 mW la o sarcină de 64 Ω, oferind în același timp un sunet detaliat și dinamic. Circuitele de intrare dispun de etaje tampon de amplificator operațional AOP OPA1642 și OPA1678. În inima dispozitivului, un CPLD Altera și un MCU STC își îndeplinesc sarcina de a procesa rapid semnalele audio, oferind în același timp o jitter foarte redus. Sursa de alimentare liniară a dispozitivului este construită în jurul unui transformator toroidal personalizat pentru o alimentare curată. Controlul precis al volumului este acționat de un releu, rezultând niveluri de semnal perfect egale pe ambele canale.

Mai multe informații: Link


GUSTARD CEAS DE ÎNALTĂ PRECIZIE


 

GUSTARD C18 - HIGH-END GENERATOR DE SEMNAL DE CEAS AUDIO DE PRECIZIE (10 MHZ)

Modul OCXO cu frecvență de 10 MHz, încălzit, de înaltă precizie, generator de ceas cu jitter și zgomot redus, cu 4 ieșiri BNC pentru dispozitive audio digitale de înaltă calitate.

Mai multe informații: Link


 

GUSTARD C16 - 10M GENERATOR DE CEAS AUDIO

10M este un generator de ceas de înaltă precizie, cu nivel de zgomot redus. Un design cu jitter real scăzut și zgomot de fază final redus. Dispune de șase ieșiri de interfață BNC.

Mai multe informații: Link


GUSTARD PREAMP


 

GUSTARD P26 - PREAMPLIFICATOR DESKTOP premium COMPLET BALANSAT DE CLASĂ A

Arhitectură hibridă de amplificatoare operaționale și componente discrete, amplificator operațional dual LM49860 înlocuibil, sensibilitate de intrare și nivel de semnal de ieșire reglabile, transformator toroidal de 50 de wați, afișaj OLED mare, telecomandă cu funcție completă.

Mai multe informații: Link