Black Friday

Muzix Audio oferă condiții speciale la sute de produse pentru Black Friday:

De la ora 00:00 a zilei de 24 noiembrie 2023 până la ora 23:59 a zilei de 26 noiembrie 2023, produsele pot fi achiziționate la prețurile promoționale indicate pe site, chiar dacă Muzix Audio nu mai are stoc, dar produsul selectat și plătit este disponibil din fabrică!

În cazul în care stocul propriu al Muzix Audio este epuizat, pe site-urile web va apărea termenul "DISPONIBIL" pentru produsele respective, ceea ce poate duce la un termen de livrare mai lung, așa cum se menționează în CGV, sub rezerva livrării din fabrică, dar la prețurile BF.

Muzix Audio livrează rapid și fiabil în toată Europa!
Înregistrează-ți un cont, pentru că îți vom rambursa chiar și 3% din prețurile BF dacă ai un cont propriu!

May the Muzix be with you.

Brainwavz

Căști intraauriculare la prețuri accesibile, acum la jumătate de preț, până la sfârșitul stocului!
Pentru tine, ca un cadou, pentru prietenul tău, pentru iubita ta... o să-ți placă!
XF-200 SPORT, Omega Mic, Delta, Jive, S0, B400 …

Awei

Tot ce ai nevoie pentru telefonul tău mobil! Adaptoare, cabluri, căști cu fir și fără fir, difuzoare mici. Acum la jumătate de preț, până la epuizarea stocurilor!

VIFA

Legenda și cel mai bun. Punct. Oferim o reducere de 20% la toate produsele aflate în stoc ale difuzorului audiofil danez, vechi de 90 de ani, în timpul BF.

AudioFly

Specialistul australian în monitoare In-Ear, cu o gamă completă din care puteți alege! Calitate excepțională pentru ascultătorii pretențioși, acum cu 40% reducere pe durata BF!

MiLi

Memorie inteligentă cu control prin aplicație pentru oameni inteligenți pentru smartphone-ul lor. Cel mai bun cadou pentru cei dragi... Memorie suplimentară de rezervă cu conector Lightning sau conexiune WiFi și soluții de încărcare inteligente și puternice, chiar și wireless!

1MORE

Gama completă de echipamente audio portabile de renume mondial 1MORE cu 30% reducere în perioada BF.

UiiSii

Căști cu design analogic și digital și cu mai multe difuzoare, acum la jumătate de preț, până la epuizarea stocului!

XtremeMac

O promoție de stoc de la legendarul producător de accesorii. Nu uitați, aveți întotdeauna nevoie de cabluri, economisiți acum! Obțineți-le acum la jumătate de preț!

GRIXX

Accesorii universale olandeze pentru utilizatorii obișnuiți de telefoane mobile. Cabluri adaptoare performante, suporturi auto, incarcatoare, acum cu 40% reducere in perioada BF!

Aspect:
Ordonează după :