ZENS

Zens este o companie inovatoare axată pe dezvoltarea și fabricarea încărcătoarelor wireless care fac viața mai ușoară. Produce produse de calitate profesională, care sunt mai scumpe, dar fiabilitatea lor este primordială. Dacă este important să nu spargeți un încărcător încorporat, atunci merită să alegeți produsele ZENS.

Situat în

inima "Silicon Valley" Europei, Zens se află în epicentrul tehnologiei și inovației. Brainport Eindhoven găzduiește unii dintre cei mai de încredere experți în tehnologie, gânditori și minți colaborative din lume. Echipate cu tehnologie de ultimă generație, încărcătoarele wireless inovatoare Zens sunt concepute atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi și sunt concepute pentru a ajuta oamenii să-și îmbunătățească viața, pe lângă eliminarea necesității de a înlocui produsul în fiecare an. 

Gata cu firele murdare, mai multe încărcătoare și prizele supraîncărcate. Cu încărcarea wireless Zens, puteți trăi o viață liberă și puteți fi siguri că această sustenabilitate este susținută de mai puține fire și produse care durează extrem de mult.  

Produsele noastre inovatoare de încărcare wireless vă pot elibera. Acasă, la birou și în deplasare. 

Aspect:
Ordonează după :