Etymotic

CĂȘTI DE PRECIZIE, DE ÎNALTĂ FIDELITATE

Etymotic Research, Inc. este o companie de cercetare, dezvoltare și producție axată pe inginerie. Mead Killion, Ph.D., a fondat Etymotic Research în 1983 pentru a proiecta produse care să evalueze cu acuratețe auzul, să îmbunătățească viața persoanelor cu deficiențe de auz, să protejeze auzul și să îmbunătățească experiența auditivă a muzicienilor și a iubitorilor de muzică din întreaga lume.

Până în 1984, Etymotic avea rădăcini adânci în cercetarea acustică și în domeniul aparatelor auditive de precizie. Primele versiuni de căști au fost utilizate pentru teste de diagnosticare și cercetare de precizie a auzului (ER-1, 2, 3). Etymotic a produs apoi primele căști de înaltă calitate cu anulare a zgomotului din lume, ER-4 (1991), care au devenit baza pentru toate căștile Etymotic ulterioare (insert phone) și pentru căștile dezvoltate de alți producători din întreaga lume, creând o întreagă categorie de produse electronice de consum. După nenumărate îmbunătățiri de reglaj fin și de precizie a fabricației, căștile ER-4 sunt încă fabricate și continuă să fie produse în număr mic în laboratoarele Etymotic din SUA. Fiecare pereche de căști este selectată, iar abaterea dintre canalele stâng și drept este întotdeauna în limita a 1 dB (!) pe întregul spectru de frecvențe, asigurând o precizie de ordinul de mărime al contorului.

Inovația, educația și protecția auditivă se află în centrul misiunii Etymotic. Produsele Etymotic sunt utilizate de oamenii de știință, cercetători, consumatori cu deficiențe de auz, muzicieni profesioniști și amatori și toți acei consumatori care cer o fidelitate excepțională a sunetului și insistă asupra unei calități a sunetului cu o precizie de neegalat. De-a lungul istoriei Etymotic, inginerii audio, audiologii și muzicienii au lucrat împreună, ceea ce a dus la peste 100 de brevete mondiale emise și încorporate în produsele lor.

Etymotic continuă să angajeze un număr mare de muzicieni. În 2019, a fuzionat cu Lucid Audio pentru a-și dezvolta produsele de lucru și de protecție auditivă la un nivel și mai înalt. Grupul cu sediul în SUA este lider în dezvoltarea și fabricarea de căști de precizie. Sediul central se află în Elk Grove Village, Illinois. U.S.A.

Aspect:
Ordonează după :