PERECHE DE DIFUZOARE KLH MODEL FIVE

Numar articol: SET_36901
PERECHE DE DIFUZOARE KLH MODEL FIVE
PERECHE DE DIFUZOARE KLH MODEL FIVE
Numar articol: SET_36901
Pe stoc 
16 499,80 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
 Prețul tăiat este cel mai mic preț de vânzare din cele 30 de zile anterioare aplicării reducerii de preț.
16 499,80 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
Durata promoției: Început: 27.09.2023  -  În limita stocului!
Punct bonus: 494,99 Lei

Prețul include o pereche de difuzoare!

Versiunea originală a legendarelor boxe KLH Model Five au fost introduse pentru prima dată în 1968 și au devenit cele mai bine vândute boxe ale timpului lor în anii 1970. Motivul principal a fost designul unic al suspensiilor acustice, care au dominat industria difuzoarelor timp de decenii și au făcut din KLH Model Five una dintre cele mai bine vândute boxe ale vremii.  
În 2021, KLH a introdus cea mai recentă versiune a Model Five, pornind de la conceptul original al suspensiilor acustice, dar încorporând cele mai recente tehnologii de difuzoare și crossover și oferind o garanție de 10 ani din partea producătorului. 
Cutiile de sunet fără ventilație, închise ermetic, cu reflexie, sunt capabile de un sunet extrem de realist, natural și dinamic, fără a fi sensibile la amplasare. 
Designul lor atemporal, eleganța lor discretă și alegerea nobilă a materialelor sunt perfect potrivite pentru cele mai rafinate ambianțe de cameră.  Cea mai recentă versiune a acestor boxe clasice dispune de trei seturi de coșuri de difuzoare din aluminiu turnat acoperite cu furnir din lemn adevărat și utilizează principiile de proiectare a suspensiilor acustice făcute celebre de fondatorul Henry Kloss. 
Modelul English Walnut Model Five este prevăzut cu o frumoasă grilă de difuzor "Stone Wash Linen" care accentuează finisajul bogat al furnirului din lemn adevărat. Finisajul exotic de mahon din Africa de Vest este asortat cu grila de difuzoare "Old-World Linen", în timp ce furnirul negru "Nordic Noir" este completat de grila de difuzoare gri "Medici Grey Linen". Grilele pot fi achiziționate separat, astfel încât să puteți personaliza aspectul pentru a se potrivi cu starea de spirit a camerei dvs.

Culoare
Continutul pachetului