PERECHE DE DIFUZOARE KLH MODEL FIVE

Numar articol: SET_36903
PERECHE DE DIFUZOARE KLH MODEL FIVE
PERECHE DE DIFUZOARE KLH MODEL FIVE
Numar articol: SET_36903
Disponibil
RRP: 14 779,80 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii Acesta este ultimul preț de vânzare cu amănuntul recomandat de furnizor.
14 484,20 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
Punct bonus: 434,53 Lei

Prețul include o pereche de difuzoare!

Versiunea originală a legendarei boxe KLH Model Five a fost introdusă pentru prima dată în 1968 și a devenit cea mai bine vândută boxă a timpului său în anii 1970. Motivul principal a fost designul unic al suspensiei acustice, care a dominat industria difuzoarelor timp de decenii și a făcut din KLH Model Five una dintre cele mai bine vândute boxe ale vremii.  
În 2021, KLH a introdus cea mai recentă versiune a Model Five, pornind de la conceptul original de suspensie acustică, dar încorporând cele mai recente tehnologii de difuzoare și crossover și oferind o garanție de 10 ani din partea producătorului. 
Cutia de sunet fără ventilație, închisă ermetic, cu reflexie, este capabilă de un sunet extrem de realist, natural și dinamic, fără a fi sensibilă la amplasare. 
Designul său atemporal, eleganța sa discretă și alegerea nobilă a materialelor sunt perfect potrivite pentru cele mai rafinate ambianțe de cameră.  Cea mai recentă versiune a acestei boxe clasice dispune de trei seturi de coșuri de difuzoare din aluminiu turnat acoperite cu furnir din lemn adevărat și utilizează principiile de proiectare a suspensiei acustice făcute celebre de fondatorul Henry Kloss. 
Modelul English Walnut Model Five este prevăzut cu o frumoasă grilă de difuzor "Stone Wash Linen" care accentuează finisajul bogat al furnirului din lemn adevărat. Finisajul exotic de mahon din Africa de Vest este asortat cu grila de difuzoare "Old-World Linen", în timp ce furnirul negru "Nordic Noir" este completat de grila de difuzoare gri "Medici Grey Linen". Grilele pot fi achiziționate separat, astfel încât să puteți personaliza aspectul pentru a se potrivi cu starea de spirit a camerei dvs.

Continutul pachetului