1MORE ES603 COMFOBUDS MINI + AWEI W2 BLACK PACKAGE

Numar articol: SET_42301
1MORE ES603 COMFOBUDS MINI + AWEI W2 BLACK PACKAGE
1MORE ES603 COMFOBUDS MINI + AWEI W2 BLACK PACKAGE
Numar articol: SET_42301
Pe stoc 
RRP: 520,48 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii Acesta este ultimul preț de vânzare cu amănuntul recomandat de furnizor.
445,28 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
Punct bonus: 13,36 Lei

1MORE ES603 COMFOBUDS MINI - Căști mici intra-auriculare True Wireless Stereo (TWS) cu anulare activă a zgomotului (ANC) Încărcare wireless (Qi) Bluetooth 5.2 IPX5

ComfoBuds Mini este o pereche de căști ușoare ca o pană, complet confortabile, cu difuzoare dinamice din grafenă de 7 mm și tehnologie de anulare a zgomotului QuietMax proprie 1More. Cu opțiuni simple și eficiente pentru a auzi doar ceea ce credeți că este important să auziți în timpul utilizării. Cu durata maximă de viață a bateriei de 24 de ore, timpul de încărcare rapidă și opțiunea de încărcare wireless, acest TWS mic, dar puternic, rezistent la praf și stropi, va fi un companion cu adevărat versatil în viața de zi cu zi.


AWEI W2 - Charger wireless certificat Qi

Încărcătorul wireless AWEI W2. Plasați unui smartphone compatibil cu încărcarea wireless și încărcarea începe automat. Intrarea de 5V / 2A permite o încărcare eficientă și economisiți timp. Carcasa este fabricată din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, iar lumina LED încorporată îndică nivelul de încărcare.

Continutul pachetului