1MORE ES603 COMFOBUDS MINI + AWEI W5 WHITE PACKAGE

Numar articol: SET_42401
1MORE ES603 COMFOBUDS MINI + AWEI W5 WHITE PACKAGE
1MORE ES603 COMFOBUDS MINI + AWEI W5 WHITE PACKAGE
Numar articol: SET_42401
Pe stoc 
RRP: 546,58 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii Acesta este ultimul preț de vânzare cu amănuntul recomandat de furnizor.
481,72 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
Punct bonus: 14,45 Lei

1MORE ES603 COMFOBUDS MINI - Căști mici intra-auriculare True Wireless Stereo (TWS) cu anulare activă a zgomotului (ANC) Încărcare wireless (Qi) Bluetooth 5.2 IPX5

ComfoBuds Mini este o pereche de căști ușoare ca o pană, complet confortabile, cu difuzoare dinamice din grafenă de 7 mm și tehnologie de anulare a zgomotului QuietMax proprie 1More. Cu opțiuni simple și eficiente pentru a auzi doar ceea ce credeți că este important să auziți în timpul utilizării. Cu durata maximă de viață a bateriei de 24 de ore, timpul de încărcare rapidă și opțiunea de încărcare wireless, acest TWS mic, dar puternic, rezistent la praf și stropi, va fi un companion cu adevărat versatil în viața de zi cu zi.


AWEI W5 - Încărcător telefon ultra subțire wireless 5W

Uitați de cablurile încurcate! Încărcătorul wireless AWEI W5 vă permite să încărcați smartphone-ul fără a fi nevoie să conectați un cablu la acesta. Cu adaptorul de încărcare fără fir W5, pur și simplu așezați smartphone-ul pe încărcător pentru a încărca rapid. Mulțumită tehnologiei fără ventilație, încărcătorul wireless W5 este extrem de subțire și compact.

Continutul pachetului