PACHET ARGINTIU KLH MODEL THREE + TOPPING LA90 DISCRETE + TOPPING D90 III SABRE

Numar articol: SET_49501
PACHET ARGINTIU KLH MODEL THREE + TOPPING LA90 DISCRETE + TOPPING D90 III SABRE
PACHET ARGINTIU KLH MODEL THREE + TOPPING LA90 DISCRETE + TOPPING D90 III SABRE
Numar articol: SET_49501
Pe stoc 
RRP: 18 479,59 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii Acesta este ultimul preț de vânzare cu amănuntul recomandat de furnizor.
16 918,43 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
Punct bonus: 507,55 Lei

TOPPING LA90 DISCRETE - Amplificator stereo de birou balansat de calitate superioară 2x100W 4 Ohm

Excelentul model LA90 al lui Topping care utilizează circuite discrete. Un amplificator de înaltă performanță în clasa AB care oferă o experiență de ascultare uimitoare, amplificatorul pentru căști NFCA oferă o reproducere extrem de clară și precisă a sunetului. Modelul Topping LA90 utilizează un circuit integrat (IC) convențional ca principală componentă a amplificatorului, în timp ce modelul Topping LA90 Discrete utilizează componente discrete, cum ar fi tranzistori, rezistențe și condensatori pentru amplificare. Componentele discrete oferă, în general, o calitate mai bună a sunetului, permițând un reglaj și un control mai precis al procesului de amplificare.


KLH MODEL THREE - Boxă de podea Hi-Fi închisă cu 2 căi

Prețul include un difuzor!
KLH prezintă Model Three ca fiind un sistem inovator, compact, care rivalizează cu cele mai mari difuzoare. Modelul Three, modern de mijloc de secol, reflectă stilul iconic și integritatea muzicală unică a mărcii KLH, oferind în același timp o soluție pentru pasionații de muzică cu spații de ascultare mai mici. Construit pe baza principiului de proiectare a suspensiei acustice și a unei tehnologii avansate, Model Three are caracteristici și performanțe foarte asemănătoare cu KLH Model Five. Nu vă lăsați păcăliți de dimensiuni. Muzica se va revărsa din difuzoarele Modelului Trei pentru a comanda fiecare cameră, mare sau mică.

Continutul pachetului