TOPPING DX7PRO PLUS + PACHETUL GRI HIFIMAN EDITION XS

Numar articol: SET_50001
TOPPING DX7PRO PLUS + PACHETUL GRI HIFIMAN EDITION XS
TOPPING DX7PRO PLUS + PACHETUL GRI HIFIMAN EDITION XS
Numar articol: SET_50001
Stoc epuizat
RRP: 5 629,79 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii Acesta este ultimul preț de vânzare cu amănuntul recomandat de furnizor.
5 222,31 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
Punct bonus: 156,67 Lei

TOPPING DX7 PRO+ - DAC și amplificator pentru căști de înaltă calitate pentru desktop Bluetooth 5.0 aptX HD LDAC 32bit 768kHz DSD512

Topping DX7 Pro+ este un convertor D/A (digital-analogic) desktop de înaltă calitate și un amplificator de căști de înaltă calitate, cu o putere mai mare, un nivel mai mic de distorsiune și zgomot și un aspect reproiectat. Datorită cipului ESS ES9038PRO DAC, acesta poate procesa până la 768kHz/32bit PCM și rezoluție DSD512. Dispune de conectivitate wireless Bluetooth 5.1 LDAC și aptX HD, certificare Hi-Res Audio și Hi-Res Audio Wireless.


HIFIMAN EDITION XS - Căști planare cu fir peste ureche Open-back cu fir

Edition XS reprezintă aspectul și senzația atât a seriei HE, cât și a modelului Ananda, pentru oricine intenționează să treacă la nivelul următor cu căștile magnetice planare. Membrana specială NsD (NEO supernano Diafragmă) cu grosimea de ~ 0,001 mm este capabilă să ofere o reproducere a sunetului excepțional de rapidă și precisă între 8Hz și 50000Hz. Cablul căștilor poate fi înlocuit la nevoie. Reprezentând o calitate excelentă a construcției, căștile plate au un design asimetric, în formă de ureche, care garantează confortul, pe lângă purtarea sigură. Pentru un sunet mai natural și mai detaliat, în comparație cu ediția X din 2015, aceste căști dispun de membrana NsD și de tehnologia Stealth Magnet, dar și de o bandă pentru cap reproiectată.

Continutul pachetului