TOPPING A70 PRO + ULTRASONE EDITION 11 PACHET NEGRU

Numar articol: SET_51101
TOPPING A70 PRO + ULTRASONE EDITION 11 PACHET NEGRU
TOPPING A70 PRO + ULTRASONE EDITION 11 PACHET NEGRU
Numar articol: SET_51101
Stoc epuizat
RRP: 7 279,80 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii Acesta este ultimul preț de vânzare cu amănuntul recomandat de furnizor.
6 721,02 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
Punct bonus: 201,63 Lei

TOPPING A70 PRO - Amplificator și preamplificator pentru căști Deskop

Amplificatorul și preamplificatorul de căști Topping A70 Pro, complet simetrice, utilizează cea mai recentă tehnologie Tanggula a producătorului, care reduce în mod eficient zgomotul de circuit și distorsiunea de înaltă frecvență, mărind și mai mult gama dinamică la un nou nivel de 147 dB. Panoul frontal dispune de ieșiri XLR cu 4 pini, Pentaconn de 4,4 mm și căști de 6,35 mm, iar un adaptor de conversie de la 3,5 mm la 6,35 mm este inclus. A70 Pro este un companion demn de urmat pentru D70 Pro SABRE, care au fost dezvoltate în același timp, deoarece împreună pot satisface aproape orice cerințe, fie că este vorba de ascultarea muzicii cu căști sau cu difuzoare. Cu aceste două produse, Topping introduce pentru prima dată afișajul full color de 2" și sistemul Aurora UI, făcând controlul muzicii mai rapid și mult mai eficient. Pachetul include, de asemenea, o telecomandă.


ULTRASONE EDITION Eleven LIMITED - Căști de înaltă calitate construite manual, cu sunet de înaltă fidelitate, surround natural S-Logic EX® și tehnologie de filtrare a radiațiilor electromagnetice ULE®

ULTRASONE Edition Eleven sunt căști over-ear deschise ultra-high-end, construite manual cu materiale premium au un sunet uluitor de natural. Membrana compozită TruTex Bio-Cell de 40 mm și gama de frecvențe extinsă promit o experiență audiofilă. Piesele din materiale premium meticulos asamblate, precum elementele din nuc și aluminiu fac din Edition 11 o adevărată capodoperă.

Continutul pachetului