Westone audio

Westone Audio a fost mult timp un pionier în dezvoltarea monitoarelor intraauriculare profesionale. Poziția de lider a Westone Audio în industria audio este evidențiată de "inovațiile de vârf din industrie și deceniile de cunoștințe împărtășite cu fosta sa afacere de sănătate auditivă. Începând cu 2020, compania și-a consolidat și mai mult marca și capacitățile de bază sub numele de Lucid Audio Company.
În urmă cu aproape patru decenii, Westone Audio a început să producă căști personalizate și să perfecționeze modelele. Westone Audio a proiectat primele monitoare de scenă, alimentate de pasiunea lor pentru muzică. În anii 1980, driverele de armătură cu limbă vibratoare au fost dezvoltate în căști personalizate pentru muzicieni și căști în stil "Walkman". Primele soluții de monitorizare intraauriculară au fost dezvoltate în colaborare cu Rush și Def Leppard.

În următoarele două decenii, colaborările și inovațiile ulterioare au dus la introducerea căștilor Universal Fit și Custom Fit în 2002. Misiunea lor este de a crea cea mai precisă experiență de ascultare atât pentru muzicieni, cât și pentru fani.

 

Aspect:
Ordonează după :