NOU SHANLING UA3 - Convertor digital-analog portabil și amplificator pentru căști 32bit 768kHz DSD512 - Verde

Numar articol: SH-UA3-GREEN
SHANLING UA3 - Convertor digital-analog portabil și amplificator pentru căști 32bit 768kHz DSD512 - Verde
NOU SHANLING UA3 - Convertor digital-analog portabil și amplificator pentru căști 32bit 768kHz DSD512 - Verde
Numar articol: SH-UA3-GREEN
Stoc epuizat
564,99 Lei
TVA inclus Transportul calculat la finalizarea comenzii
Punct bonus: 39,55 Lei
Un DAC (convertor digital-analog) și amplificator portabil de căști Shanling UA3 pentru audiție de muzică de înaltă rezoluție. UA3 folosește un cip DAC AKM AK4493SEQ, capabil de rezoluție PCM de 32 biți la 768 kHz și DSD nativ până la 512. Culoarea LED-ului de feedback indică eșantionarea fișierului redat în mod curent. Cu tonuri de sunet detaliate și calde, distorsiuni reduse și o conducere puternică.

Cu cele două amplificatoare de căști Ricore RT6863 independente, puterea de ieșire ajunge la 211 mW @32 Ohmi. Cu cele trei butoane de control, utilizarea este simplă. Cu intrarea USB-C, este ideal pentru utilizarea cu smartphone-uri, laptopuri, și chiar console de jocuri video, iar ieșirea unică de 3,5 mm și cea simetrică de 4,4 mm sunt compatibile cu majoritatea căștilor și căștilor de urechi. Compatibil cu aplicația gratuită Eddict Player de la Shanling pe dispozitivele cu Android.

UA3 impresionează iubitorii entuziaști de muzică de înaltă rezoluție cu un design simplu și minimalist și cu prelucrare a semnalului modernă. Disponibil în culorile verde și titan. Pachetul include un cablu USB-C scurt și un adaptor USB-A.
Culoare exactă
Verde
Titanium